dissabte, 14 de maig del 2011

Els nostres grans eixos de treball (2011-2015)

Comunicació i transparència: potenciar l’ús de les xarxes socials per garantir un accés ràpid a la informació (Ajuntament 2.0) i la transparència de l’actuació municipal.

Participació i cooperació: establiment d’un calendari regular de reunions amb les entitats i les associacions surienques; implantació de diferents processos participatius i foment del voluntariat.

Coordinació entre les diferents entitats i associacions que fan un servei assistencial i potenciar l’assistència a la gent gran amb dependència. Treballar per ajudar a les famílies amb risc d’exclusió social i aquells col·lectius afectats per la situació de crisi.

Creació d’un Servei Municipal de Gestió de Lloguers: intermediació entre propietaris d’habitatges i demandants de pisos de lloguer.

Vetllar pel compliment de la normativa urbanística a través de les mesures de protecció de la legalitat i de control de l’ús del sòl i de l’edificació.

Defensa i protecció del medi ambient: foment del reciclatge i les bones pràctiques mediambientals; soterrament d’àrees de contenidors; instal·lació de carregadors elèctrics per a vehicles híbrids o elèctrics.

Facilitar i potenciar la creació d’empreses i potenciar la borsa de treball a nivell municipal.
Vetllar pel compliment de les normatives i ordenances municipals.

Foment de la igualtat d’oportunitats en la pràctica de l’esport: impulsant l’esport de base, l’esport femení i l’esport per a totes les edats i col·lectius.

Treballar conjuntament amb les entitats esportives en la formació de monitors i/o entrenadors d’aquestes entitats.

Elaboració de pressupostos participatius

Treball en xarxa entre les diferents regidories i les entitats i associacions surienques.

I a llarg termini. treballar per poder disposar d’un Centre de Dia, un Casal d’Entitas i una Zona Esportiva Integrada.