dilluns, 24 de març del 2008

Dictàmens del ple de febrer

1) Dictamen sobre sol·licitud de necessitats del Pla de Concertació Xarxa de Barcelona Municipis de Qualitat 2008-2011


L’equip de govern explica que la proposta que van presentar a la reunió és una proposta consensuada dels tres grups que el formen. També explica que aquest dictamen recull la majoria de les aportacions de l’aiS presentades a la reunió que vam mantenir.

Intervenim felicitant-nos per haver començat a treballar conjuntament, observant que aquesta sol·licitud no és fruit només de l’equip de govern i demanant per què no s’ha inclòs l’actuació al Casinet, com ens havien dit que es faria. La resposta va ser que aquesta obra es finançaria a través del PUOSC i una altra part a través del Pla de Foment i Turisme (es finançarà l’actuació museística).

Vam demanar, també, si se’ns podia facilitar un llistat amb tots els estudis i projectes que s’estan realitzant o estan previstos. La resposta va ser que els estudis són públics i estan a disposició dels grups municipals.

Vam votar-hi a favor. Dictamen aprovat per unanimitat


2) Dictamen sobre inici d’expedient per al canvi de sistema de gestió del servei de manteniment de les vies públiques, jardineria i edificis municipals.

Se’ns explica que la concessió (datada el 2001) està finalitzada, però que el concessionari té l’obligació de continuar amb el servei fins que se li digui prou.

Vam preguntar quina serà l’estructura de la brigada municipal i si s’havia calculat el cost econòmic d’aquesta gestió directa.

Se’ns va respondre que hi haurà cinc o sis persones i que el cost econòmic es tractarà quan parlem del pressupost.

Vam votar-hi a favor. Dictamen aprovat per unanimitat