dimarts, 5 de maig del 2009

Precs presentats al Ple Ordinari d'abril (30-04-09)

En aquest Ple, l’alternativa independent per a Súria va presentar tres precs (en altres paraules, propostes d’actuació) que us passem a explicar a continuació.

El primer prec feia referència a la situació que pateixen els veïns del carrer Francesc Coll, especialment en horari escolar. Per evitar l’excessiva ocupació d’aquest carrer, per facilitar la mobilitat dels veïns de la zona i per augmentar la seguretat dels nens i nenes que van a les escoles, l’aiS va proposar que es tingués en compte la possibilitat de tancar l’accés al carrer Francesc Coll al llarg de tres trams horaris que coincidirien amb l’entrada i sortida de les escoles.

L’equip de govern va desestimar aquest prec perquè creuen que amb la millora dels espais que hi ha al voltant del camp de futbol, ja no hi haurà aquesta concentració de vehicles a l’esmentat carrer. Per altra banda, per tal de garantir la seguretat dels escolars, s’instal·larà una barana a la sortida del col·legi del Sagrat Cor.

Un segon prec feia referència al funcionament de les Comissions d’Estudi. Aquestes Comissions se celebren deu dies abans de cada ple i, en elles, l’equip de govern informa a la resta de grups municipals dels assumptes que es presentaran al Ple. A l’inici de la legislatura, els grups de l’oposició disposàvem de la documentació corresponent amb una certa antelació (gairebé 24 hores). Darrerament, la documentació se’ns lliura en el mateix moment de celebrar la Comissió, sense haver-la, doncs, pogut consultar abans.

L’aiS va demanar que l’equip de govern es comprometés a lliurar la documentació amb una antelació mínima d’unes 8 hores.

Aquest prec va ser acceptat, tot i que no se’ns garanteix que es pugui passar la documentació amb aquesta antelació. És a dir, sí però no !!!!

El darrer prec feia referència a l’ús de la nau de Cal Agut. És un espai cedit a l’Ajuntament i aquí hi tenen lloc diverses celebracions i actes que abans se solien realitzar al pavelló. L’aiS va demanar que s’elaborés una normativa d’ús d’aquest espai que, entre altres aspectes, fes referència a fixar una edat mínima per assistir a segons quins tipus d’actes i exigís a les entitats organitzadores el compliment d’aquesta normativa.

Aquest prec va ser acceptat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I posata a demanar, demaneu que els concerts que es facin, darrera la barra hi hagi gent major d'edat ja que els balls de Caramelles eren menors d'edat els que servien alcohol a dojo.

aiS ha dit...

Hola,

Gràcies pel teu comentari...El prec que vam fer anava en aquest sentit: demanar que les entitats organitzadores tinguin molt en compte la minoria d'edat.