dimecres, 16 de juny del 2010

10.000 i escaig

Fa tres anys que un grup de gent vam decidir que a la política municipal surienca li calia un aire nou, una nova visió i una nova manera de fer, allunyada del tradicional bipartidisme que hi ha hagut a l’Ajuntament i allunyada també de les formes d’uns i altres. Defensàvem, i defensem, la coherència, el sentit comú, el diàleg, la participació i una actitud positiva. Naixia l’alternativa independent per a Súria i, gràcies a la confiança d’uns quants suriencs, aconseguíem entrar a formar part del consistori municipal.

L’actitud que hem mantingut des de l’oposició sempre ha estat la de construir, la de sumar positivament, la d’intentar fomentar la participació dels suriencs a la política municipal... En aquest sentit, l’aiS va ser el primer grup municipal surienc que va disposar d’un bloc (www.espai-ais.blogspot.com) des d’on transmetre la seva actuació i amb la finalitat d’apropar la política municipal a tothom.

Després de tres anys, el bloc ha superat les 10.000 visites. És una dada important i que ens fa molt feliços i, per això, us volem agrair la confiança i el seguiment que féu del bloc. Sens dubte, un dels primers objectius que ens vam marcar l’hem pogut assolir gràcies a vosaltres. Malgrat això, també us hem de comentar que cal anar millorant i ens agradaria que, a més de visitar-lo, participéssiu activament en el bloc fent-nos arribar comentaris, dient la vostra opinió, fent-nos suggeriments, propostes... Us animem, doncs, a què féu aquest segon pas.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a tothom,

Us volia dir que jo entro bastant al vostre blog, i el trobo interessant però també us he de dir que la gràcia d'una web o d'un blog és tenir-ho actualitzat ja que si no, un perd el sentit d'entrar-hi.

Tinc la impressió de que el vostre ritme de posar-hi escrits ha anat baixant molt. Per exemple, mireu-vos el que portem d'any. Heu fet 4 aportacions tenint en compte que una és una simple foto pel dia de Sant Jordi i l'altre és aquest escrit per anunciar que us hem visitat 10000 bloggaires.

Amb tot el que portem d'any, només heu fet dues aportacions d'interès politico-social pels suriencs. L'any passat en feieu una al mes (que habitualment era l'escrit que publicàveu al Salí, per exemple). Fa la impressió de que manteniu el blog per força.

No ens demaneu que hi participem si els primers en no fer-hi més aportacions sou vosaltres.

¿No ho veieu així?

Apa, endavant...

Josep

aiS ha dit...

Hola Josep,

En primer lloc gràcies pel teu comentari i per la teva fidelitat en el seguiment del nostre bloc.

Tot el teu escrit està carregat de raó i, tal i com dius, és cert que el ritme de publicació aquest any ha estat menor. Ara bé, això no vol dir que mantinguem el bloc a la força, tot al contrari, apostem per ella (i això ho podria demostrar el fet que vam ser el primer grup en disposar d'una eina d'aquest tipus) i ho seguirem fent.

De ben segur que recuperarem el ritme de publicació i desitgem que segueix visitant-nos per comprovar-ho.