diumenge, 25 de setembre del 2011

L’Ajuntament oferirà un espai de recerca de feina per reforçar el servei de suport a la inserció

L’Ajuntament de Súria posarà en marxa a finals de setembre un espai de recerca de feina que reforçarà el servei d’acompanyament a la inserció laboral que ja s’ofereix des de l’àrea de Desenvolupament Local. El nou espai s’adreça a persones que es trobin en atur o que vulguin millorar la seva situació professional.L’espai disposarà d’ordinadors i facilitarà la connexió a internet a les persones que hi portin el seu ordinador portàtil. Les persones usuàries també podran comptar amb l’acompanyament de l’equip tècnic de Desenvolupament Local per tal de treballar en profunditat les seves demandes i orientacions professionals.

La iniciativa representa la continuació d’un projecte pilot que l’àrea de Desenvolupament Local va iniciar el passat mes de març. L’espai de recerca de feina serà ubicat a la nova aula d’informàtica de l’edifici escolar del carrer d’Ernest Solvay, número 15.

En una etapa inicial, l’horari del nou espai serà el següent:

  • Dilluns, de 13.00 a 15.00 h.
  • Dimecres, de 10.00 a 13.00 h.
Les persones interessades en utilitzar el nou servei hauran de comunicar-ho a l’àrea de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Súria (dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 h.), ja sigui presencialment o trucant al telèfon 93.868.28.00. L’àrea de Desenvolupament Local és ubicada a la planta baixa de la Casa de la Vila.