dijous, 26 de juliol del 2012

Convertir les amenaces en reptes


En l'última publicació, des de l’alternativa independent per a Súria parlàvem de compromís i il·lusió com, a eixos claus en la nostra actuació al llarg d’aquesta legislatura.

Aquests eixos, juntament amb d’altres que anirem assenyalant, són necessaris per tal de convertir les amenaces en reptes i poder, d’aquesta manera, garantir una actuació efectiva i eficient en la nostra tasca de govern municipal. No descobrim res a ningú si parlem de dificultats pressupostàries, o si esmentem la complicada conjuntura global. Aquestes són les principals amenaces a les quals hem de fer front. La manera d’afrontar-les no ha de ser des d’una visió negativa, sinó que les hem de veure com una oportunitat per adequar-nos a la realitat del moment i com una oportunitat per tal de millorar el cost-efectivitat de les nostres actuacions municipals.

Per aconseguir aquest objectiu és necessari que tothom, regidors i tècnics municipals i societat civil s’impliqui en aquesta tasca. Per tant, un altre eix important és la col·laboració i el treball en grup, com ja ens han demostrat molts suriencs i surienques que, individualment o com a representants d’algun col·lectiu, col·laboren en les regidories encapçalades pels membres de l’aiS. Volem aprofitar aquest escrit per agrair-los la seva implicació i animar-los a mantenir-la al llarg del que resta de legislatura.

Aquesta actitud positiva, aquesta voluntat de sumar, és la que ens permetrà superar els reptes plantejats i assolir una Súria millor.