dijous, 26 de juliol del 2012

Paraula, compromís i il·lusió


Ja fa un any que l’Ajuntament de Súria té un nou equip de govern del qual en forma part l’alternativa independent per a Súria. Aprofitant l’aparició del primer número de La Torre corresponent a aquesta legislatura, és un bon moment per fer-ne un balanç. Aquest inclou tres conceptes clau: Paraula, Compromís i Il·lusió.

Paraula perquè, tal i com van dir al llarg de la campanya electoral, l’aiS volia formar part del govern municipal. I així ha estat. Ara ens trobem formant part d’un govern tripartit que té la virtut de no ser una suma d’individualitats, sinó de treballar com a grup i amb un veritable esperit d’equip. I això ens agrada, perquè està molt en el nostre tarannà i amb l’esperit amb què es va crear l’aiS.

Compromís amb el nostre programa i amb els nostres electors però, també, compromís amb Súria. És a dir, treballar per al bé comú.

Il·lusió per aquesta nova i important etapa per als membres de l’aiS. Il·lusió per treballar en comú, per fer coincidir interessos i per buscar sempre sinergies amb una sola finalitat: la millora per a Súria. Una millora que també necessita de la col·laboració dels suriencs i les surienques.