dijous, 2 d’agost del 2012

Un ple extraordinari


Amb aquest escrit volem informar-vos del desenvolupament del ple extraordinari que es va celebrar el passat dimarts dia 31 de juliol. Un ple que té aquest qualificatiu d’extraordinari no només per la data de la seva celebració sinó, també, pels diversos dictàmens que s’hi van presentar i aprovar.

Un d’aquests dictàmens va ser el que fa referència a la gestió del servei de neteja dels espais municipals. A partir del dia 1 d’agost, aquest servei passarà a estar gestionat directament per l’Ajuntament. Aquest fet significarà per l’Ajuntament i, en definitiva, per Súria, un important estalvi econòmic que no implicarà una disminució de la qualitat d’aquest servei. A més, aquest canvi permet mantenir els mateixos llocs de treball que fins ara hi havia, fet que també val la pena destacar tenint en compte la conjuntura econòmica en què ens trobem.

El segon dictamen que volem destacar és el que fa referència a l’aprovació de les taxes de l’Escola Municipal de Música. Un text que va molt més enllà de l’aprovació d’unes taxes perquè significa aprovar la implantació d’un nou model a l’Escola Municipal de Música que la farà més sostenible econòmicament, pedagògicament i socialment. El camí, fins a l’aprovació d’aquest dictamen, no ha estat gens fàcil per les resistències als canvis (es veuen més com amenaces que com a oportunitats) i per visions (legítimes) però estrictament economicistes que no han ajudat a la tasca de l’Ana Pérez (regidora d’Educació i Cultura). Malgrat tot, ens hem ensortit i, a partir del proper setembre, l’Escola Municipal de Música iniciarà el seu camí cap a la implantació plena d’aquest nou model, gràcies a la constància, perseverança i implicació de tot l’equip de govern però, especialment, de la nostra/vostra regidora.