dissabte, 9 de maig del 2015

L'alternativa independent per a Súria (un a un)...

MIQUEL CAELLES i CAMPÀ

Nascut el 1962

Llicenciat en Geografia i Història (UB)

Treballa a l'Escola Joviat

Forma part de l'aiS des del 2007




Tinc el plaer d'estar al capdavant de l'alternativa independent per a Súria (aiS), una agrupació d'electors que vam fundar el 2007 perquè enteníem que la política local no pot estar definida per unes marques concretes o en mans dels partits polítics tradicionals, sinó que havia d'estar liderada per ciutadans amb punts de vista ben diversos i amb un únic objectiu: la millora de Súria.

Vuit anys després, seguim pensant el mateix i, per tant, ens tornem a presentar a aquestes eleccions com a agrupació d'electors. Els partits tradicionals ens veuen com una amenaça i ens acusen de ser la marca blanca d'un o altre, depenent de qui faci el discurs. Els electors, sovint, fan cas d'aquests missatges i no confien prou en nosaltres.

Nosaltres, la gent de l'aiS seguim creient en el nostre projecte perquè la diversitat d'opinions que hi conviuen permet unes millors decisions i perquè segueix sent un projecte de sentit comú, coherent i responsable que aposta per aconseguir una major participació i implicació ciutadana en la política municipal i per garantir que l'oferta de serveis municipals digui el més àmplia possible. Comptem, a més, amb el valor afegit d'haver compartit govern amb altres dues forces polítiques, cosa que ens ha donat experiència en la gestió municipal.

Continuem sent Alternatius perquè seguim aportant una visió diferent i innovadora; Independents, perquè anem més enllà de l'encotillament de les ideologies polítiques amb l'únic objectiu de treballar amb i per a Súria.

El 24 de maig, fes-nos confiança:  VOTA'NS, cal que DECIDIM JUNTS la Súria del futur.