dimarts, 12 d’abril del 2011

ÉS POSSIBLE

Fa quatre anys, l’alternativa independent per a Súria apareixia en l’escena política surienca i gràcies al vot i a la confiança de força gent aconseguíem entrar a formar part de l’Ajuntament. Entrava un aire nou a la política municipal: sentit comú, responsabilitat, coherència i una tasca d’oposició constructiva que s’ha anat fent palesa des del primer ple municipal en què vam participar.

Ara, davant la convocatòria de noves eleccions municipals, volem donar-li continuïtat al nostre projecte ampliant-lo i renovant-lo, mantenint, però, allò que és l’essencial: il·lusió i compromís. Per això, us anunciem que l’alternativa independent per a Súria es tornarà a presentar a les eleccions d’enguany, amb una llista encapçalada pel Miquel Caelles (el nostre alcaldable) i l’Ana Pérez, com a número dos. Una llista, que compta amb noves incorporacions que s’han volgut sumar al nostre projecte: continuem sent Alternatius, perquè seguim aportant una visió nova, diferent i innovadora; Independents, perquè seguim sent una agrupació d’electors que va més enllà de les ideologies polítiques i que té com a únic objectiu el de treballar amb i per a les Surienques i suriencs.

Cal renovar per innovar, per trencar inèrcies adquirides amb el pas del temps, per no acomodar-nos en una manera de fer i per sumar voluntats a l’hora de treballar per a Súria.

A més, us volem donar a conèixer, també, el nostre eslògan de la propera campanya electoral: ÉS POSSIBLE. Amb aquest volem transmetre un missatge en positiu per tal que a ningú li faci por el canvi, perquè les dificultats es vegin com a reptes superables, perquè ara és possible de renovar la confiança en l’alternativa independent per a Súria.