diumenge, 21 de juny del 2009

Informació Ple Extraordinari

El passat dimarts, 16 de juny, vam celebrar una sessió extraordinària del Ple d l'Ajuntament per tractar els temes següents: modificació de les Normes Subsidiàries de Planejament; adjudicació del servei de neteja de les dependències municipals i adjudicació de l'obra d'ampliació del Cementiri municipal.

Pel que fa a les adjudicacions (neteja i obres cementiri), l'alternativa independent per a Súria va votar-hi a favor, donat que eren les millors propostes presentades.

La modificació de Normes Subsidiàries corregeix l'errada que els serveis tècnics municipals van cometre a l'hora de construir l'ampliació de la Llar d'Infants. Recordar que en anteriors plens ja s'ha tractat aquest tema i que l'alcalde assumeix la responsabilitat d'aquesta errada. La postura de l'aiS, igual que la dels altres grups municipals, va ser la de "no posar pals a les rodes" i, per tant, tirar endavant amb aquesta modificació de normes per tal d'adequar la llar d'infants municipal a la legalitat. En aquest Ple extraordinari, es tornava a sotmetre a votació aquest dictamen donat que s'hi havien presentat al·legacions.

En la votació, l'aiS va optar per l'abstenció perquè, d'aquesta manera, creiem que som coherents amb la primera votació que es va fer al respecte (26 de febrer) i perquè, d'altra banda, no ens sembla lògic que la persona responsable de fer un informe per rebatre al·legacions sigui la mateixa que ha comès l'errada (podria ser que el seu informe fos parcial), i perquè en la documentació no se'ns va facilitar l'informe de l'Oficina Tècnica de Gestió d'Infraestructures de la Diputació que, se'ns va dir, és favorable a aquesta modificació de normes.